Verlengde Meidoornstraat 11, 8091 DG Wezep 038 376 04 39 info@apotheekveluwelaan.nl

Zorgpas Medizijn

Medizijn vindt het belangrijk dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Snel, persoonlijk en vakkundig: dat is waar Medizijn voor staat. Om die gedachte te ondersteunen ontvangt u onze Zorgpas. Een unieke pas, waarmee u de service en zorg van Medizijn nog beter ervaart. Bovendien profiteert u van voordelen en spaart u voor aantrekkelijke kortingen.

De voordelen van de Zorgpas:

Medicatieveiligheid via uw Zorgpas

Steeds meer medicijnen zijn zonder recept verkrijgbaar. Deze zelfzorgmiddelen kunnen niet altijd gebruikt worden in combinatie met uw voorgeschreven medicijnen. Het kan namelijk zijn dat ze niet goed samen gaan of een negatieve invloed op elkaar hebben. Bent u zwanger, geeft u borstvoeding of heeft u bijvoorbeeld last van astma, maagklachten, hoge bloeddruk of diabetes? Ook dan zijn niet alle zelfzorgmiddelen even geschikt om te gebruiken. Medizijn Apotheek controleert of u uw geneesmiddelen veilig kunt gebruiken. En ook als u een zelfzorgmiddel koopt, houden we dat goed in de gaten. De Zorgpas ondersteunt dit. Deze registreert uw recepten en aankopen. Optimale medicatieveiligheid noemen we dat.

Korting op zelfzorgmiddelen

Met uw Zorgpas profiteert u ook van speciale aanbiedingen en spaart u voor korting op zelfzorgmiddelen. Voor elke bestede euro aan zelfzorgmiddelen ontvangt u 1 spaarpunt. Bij 100 spaarpunten ontvangt u € 10,- korting op uw volgende aankoop bij Medizijn*.

*De korting spaart u bij uw eigen Medizijn apotheek. Bij verlies, diefstal of beschadiging van de kaart kan Medizijn niet aansprakelijk worden gesteld. Pas kwijt? Geef dit dan direct door bij uw apotheek. Saldo’s op verschillende passen worden niet samengevoegd.